Druckversion

Season

Juli 2017
 

Kopfsalat mit French Dressing und Freilandei

Pure Green Salad with French Dressing and soft boiled Egg

18.50

Crevetten-Avocado Cocktail

Shrimp and Avocado Cocktail

26.-

Gazpacho

Cold Gazpacho Soup

12.50

 

RISOTTO MIT schwarzen Sommertrüffeln

Risotto with black Summer Truffles

39.-

49.-

Taglierini mit schwarzen Sommertrüffeln

Fine Noodles with black Summer Truffles

39.-

49.-

 

Salade Niçoise mit mariniertem Thunfisch

Warm Nizza Style Salad with green Beans and marinated Tuna

38.-

Vitello Tonnato

Cold Slices of Tender Veal with Tuna Sauce and Capers

38.-

Wiener Backhendl mit Kartoffel-Gurkensalat

Baked Chicken "Viennese Style" with warm Potato Cucumber Salad

46.-

Kalbsschnitzel mit Zitronensauce und Taglierini   

Veal Escalopes with Lemon Sauce and fine Noodles

52.-

Maispoulardenbrust mit Spinat und Risotto    

Corn Fed Chicken Breast with Spinach and Risotto

46.-

Puschlaver Kalbskotelett mit Safran Risotto

Veal Cutlet with Saffron Risotto

59.-

 

Tagesdessert

Daily Special

16.50