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Restaurant

Menu

Starters

Marinierter Thunfisch mit Avocado und Koriander

Marinated Tuna with Avocado and Cilantro

28.-

38.-

Carpaccio Cipriani

Raw Filet of Beef, the Original CIPRIANI Style

28.-

38.-

JAMóN IBéRICO PATA NEGRA GRAN RESERVA D.O.

Elegant Pata Negra Ham “BLAZQUEZ”, matured 36 month

28.-

38.-

Mozzarella di Bufala mit Datterini Tomaten und Basilikum

Buffalo Mozzarella with Datterini Tomatoes and Basil

19.50

KOPFSALAT “COEUR DE LAITUE”

Pure Green Salad

16.50

Zitronengras-Suppe mit Riesencrevette

Lemongrass Soup with King Prawn

19.50

ENTREMETS

Ricotta Ravioli mit Zitronen-Butter, Thymian und Parmesan

Ricotta Ravioli with Lemon Butter, Thyme and Parmigiano

36.-

Kalbfleisch Ravioli mit Buttersauce

Veal Ravioli with Butter Sauce

42.-

THAI-CURRY MIT RIESENCREVETTEN UND EIERNUDELN

Red Thai Curry with King Prawns and Egg Noodles

46.-

Fish

ROYAL ZANDER MIT Meerrettich-Stampfkartoffeln

Filet of Royal Pike Perch with Horse Radish Crushed Potatoes

49.-

Meerfisch mit Kapern-Zitronenbutter, Spinat und Reis

Catch of the day with Caper Lemon Butter, Spinach and Rice

56.-

ROCK-LOBSTER MIT PASTA FREGOLA, TOMATEN UND ROSMARIN

Rock Lobster with roasted Pasta from Sardinia, Tomatoes and Rosemary

58.-

classic

KALBSLEBER MIT SALBEI UND RÖSTI

Sliced Calf’s Liver with Sage and Rösti

52.-

GESCHNETZELTES KALBSFILET “ZÜRCHER ART“ MIT RÖSTI

Filet of Veal “Zurich Style” with Mushroom Cream Sauce and Rösti

56.-

Tafelspitz mit Meerrettich, Sommergemüse und Bratkartoffeln

Simmered Swiss Beef with Horseradish, Vegetables and Roast Potatoes

49.-

Wiener Kalbsschnitzel mit Pommes Frites

Veal Escalopes "Viennese Style" with French Fries

52.-

Entrecôte Tagliata mit Rucola und Bratkartoffeln

Sirloin of Beef with Arugula and Roast Potatoes 

180g

52.-

RINDSFILET MIT TRÜFFEL-Taglierini

Filet of Beef with fine Noodles and black Summer Truffles

160g 62.-

200g 69.-

Dessert

Heidelbeeren mit Sauerrahmglacé

Blue Berries with Sour Cream Ice Cream

17.50

Bayrische Crème mit Rhabarberkompott und Erdbeer-Coulis

Bavarian Cream with Rhubarb Compote and Strawberry Coulis

17.50

Flan Caramel "Chantilly"

Caramel Flan with whipped Cream

15.-

MOUSSE AU CHOCOLAT MIT CRÈME DE GRUYÈRE

Chocolate Mousse with Double Cream

16.-

19.-

LAUWARMER Petit Gâteau au Chocolat

Warm Chocolate Pudding with Vanilla Ice Cream

19.-

ESPRESSO AFFOGATO MIT KAHLUA UND RAHM

Vanilla Ice Cream with Espresso Coffee, Kahlua Liqueur, whipped Cream

16.50

TARTE TATIN MIT VANILLE GLACÉ

Caramelized Apple Tart with Vanilla Ice Cream

17.50

GÂTEAU

GÂTEAU AU CHOCOLAT, CHANTILLY

Chocolate Gateau with whipped Cream

14.50

ICE CREAM

VANILLE, SCHOKOLADEN-MOUSSE, MOCCA, Sauerram

Vanilla, Chocolate Mousse, Coffee, Sour Cream

pro Kugel

6.-

SHERBET

ZITRONE, MANGO, PASSIONSFRUCHT

Lemon, Mango, Passion Fruit

pro Kugel

6.-

CHEESE

CAMEMBERT DE NORMANDIE AU LAIT CRU

Appellation d’Origine “Le Père Eugène”

16.50

GRUYÈRE VIEUX SALÉ – 2 ans

16.50

Blauschimmelkäse

Blue Cheese

16.50

GEMISCHTER KÄSE

21.50

PORT

Vintage Port

Taylors, 1985

5,0 cl

19.-

MADEIRA BOAL

Henriques & Henriques, 1980

5,0 cl

22.-

WINE France

CHÂTEAU COUTET

1er cru classé – Barsac / Bordeaux, 2005

75,0 cl

130.-

MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE

J. Vidal, C.-du-Rhône, 2010

37,5 cl

42.-

Wine Italy

MOSCATO D’ASTI  Vigna senza Nome

Braida, Piemonte, 2013

75,0 cl

49.-

MUFFATO DELLA SALA

Antinori, Umbria, 2008

50,0 cl

78.-

MALVASIA DELLE LIPARI

Hauner, Sicilia , 2011

37,5 cl

54.-

Wine Spain

MOSCATEL ORO

Torres, Penedès

50,0 cl

45.-